Cum contribuiţi


Dacă aţi hotărât să vă alăturaţi comunităţii Ocult-Ro şi doriţi să contribuiţi cu material pentru website, să ne ajutaţi cu traduceri sau oricare altă formă de colaborare, citiţi ce avem aici de spus înainte de a trimite orice material.

În primul rând cred că este necesar să înţelegeţi poziţia noastră şi scopul website-ului. Pentru asta vă rugăm să citiţi secţiunea Despre noi. Acolo aveţi explicat ce este acest website şi ce nu este şi cu ce ne ocupăm noi.

Pentru a transforma acest website într-o sursă bună de informare ave nevoie de ajutorul vostru. Fiţi parte dintr-un proiect frumos!

Partea voastră în acest proiect este importantă deoarece este un proiect complex care cere şi necesită multe lucruri diferite.

Avem nevoie de


Autori - Ne interesează articole despre orice subiect legat de Ocultism, Esoterism, Religie şi Spiritualitate, fie în limba română fie în limba engleză. De asemenea, acceptăm traducerile dumneavoastră ale articolelor noastre în limba engleză sau română.

Puteţi alege orice subiect doriţi. Credinţe personale şi experienţe, informaţii de bază sau avansate despre un subiect, lucrări academice, indiferent ce alegeţi să trimiteţi puteţi să o faceţi atât timp cât acestea sunt autentice şi sunt scrise de dumneavoastră sau au permisiunea autorului de a fi publicate pe acest site. Împreună cu articolele dorim să ne trimiteţi şi câteva informaţii despre dumneavoastră sau autorul articolului pentru a ştii exact ce vă califică pentru a scrie pentru noi. (Fără conţinut ilegal, rasist sau anti-semit. Fără informaţii practice de magie)

Editori de text şi gramatică - Avem nevoie de persoane care respectă gramatica şi regulile de editare ale textelor.

Lectori pentru conferinţe - Avem nevoie de persoane care pot ţine o conferinţă video online. Cum trimiteţi articolele

Toate articolele vor fi semnate de către autor şi/sau în cazul unei traduceri, se va adăuga pe lângă numele autorului şi numele traducătorului. Restul este simplu. Trimiteţi articolul în format .doc ca ataşament la adresa de e-mail ocult_ro @ ymail . com sau sonnelion_me @ yahoo.com (fara spaţii).