Ocult-Ro se va opri aiciDupa 7 ani de munca, daruire, placeri si neplaceri, dupa mii de discutii cu vizitatorii si atatea intamplari, proiectul Ocult-Ro si-a indeplinit telul, atat cat s-a putut.

Astfel, incepand cu data de 10 Aprilie 2017, Ocult-Ro nu va mai exista in varianta pe care o cunoasteti acum. Pot spune ca proiectul, inceput in 8 iulie 2010 a ajuns la maturitate si este momentul sa treaca la o noua etapa... Aceasta etapa va purta un nou nume, insa esenta Ocult-Ro va ramane in continuare.

A fost o onoare sa conduc acest website si sa va ofer cat de mult am putut. Sincer, si fara nici un fel de ipocrizie, consider ca acesta a fost cel mai bun website romanesc despre ocultism, din punct de vedere al continutului. Intotdeauna am dorit sa va oferim informatie cat mai buna, mai autentica, mai sincera. Sper din toata inima ca ne-am indeplinit misiunea si ca cineva a apreciat ceea ce am facut in tot acest timp.

Ramaneti totusi pe faza, pentru ca pagina de Facebook nu va disparea si vor urma lucruri noi.

Inca o data, a fost o placere sa lucrez la acest proiect, indiferent de cate critici si lovituri mascate a primit.

Multumesc celor care s-au implicat direct, in special lui Asterion, vechiul meu prieten si co-fondator al website-ului, dar si tuturor autorilor si colaboratorilor si evident, vizitatorilor.

Ocultismul este sinonim cu necunoscutul, iar necunoscutul va exista intotdeauna indiferent cat de mult vom cunoaste. Este o calatorie, cel mai probabil, eterna.. dar minunata. Continuati sa cercetati, sa experimentati, sa traiti artele oculte. Sunt arte nobile, pentru suflete nobile.

Va salut cu stima si recunostinta,
FvF
Ocult-Ro