Sarbatoarea Satanica de Yule (ritual)

autor FvF
 

Pentru informatii despre Yule, citeste articolul Sarbatori Sataniste.Recomand sa sarbatoriti Yule pe data de 21 Decembrie daca sunteti Satanisti si pe data de 22 Decembrie daca sunteti Demonolatrii.
Faceti curat in casa, este o noapte importanta. Apoi decorati un brad. Bradul de Yule trebuie sa fie decorat cu Simboluri Satanice si Sigilii Demonice. In varful bradului as plasa sigiliul lui Satan.In aceasta noapte se tine un ritual pentru Belial. De asemenea, se fac ritualuri de purificare si re-consacrare a uneltelor si spatiului/templului. Daca doriti sa faceti si acestea, faceti-le inainte de ritualul pentru Belial.Pentru a incepe ritualul pentru Belial, pregatiti altarul care ar trebui sa fie in Nord. La fiecare colt al altarului trebuie sa fie lumanari verzi si maro (culorile lui Belial). In centrul altarului plasati sigiliul lui Belial. Un bol trebuie sa fie de asemenea prezent.

Sigiliul lui Belial in Goetia

Sigiliul lui Belial in Dukante
Practicantul intra in templu/camera aprinzand toate lumanarile si il cheama pe Belial cu un pumnal sau sabie. Daca doreste, poate folosi enn-ul acestuia. (Lirach Tasa Vefa Wehlc Belial).Exemplu de invocatie:“Il chem pe zeul meu Belial pentru a asista la acest ritual in noaptea de Yule, sarbatoarea iernii. Acest eveniment sacru ii este dedicat lui Belial, stapanul meu. Sa ne unim in sarbatoare!Vino, Belial, acopera-ma cu puterea ta.

Vino, Belial, pentru a ne bucura de puterea Solstitiului de Iarna, timpul pentru curatare si eliberare, pentru purificare si tot ceea ce intareste.

Vino, Belial, sa sarbatorim aceasta noapte in numele tau!

Slava Belial!”Dupa aceasta invocatie, practicantul plaseaza bolul in fata sigiliului lui Belial, il umple cu  pamant si zapada si spune:“Fie ca aceasta zapada sa se topeasca precum energiile negative din jurul meu! Cand pamantul se va elibera de zapada aceasta, la fel se va elibera si sufletul meu!”


Practicantul pune bolul deasupra lumanarii si asteapta zapada sa se topeasca.Dupa aceasta, practicantul incepe sa se roage la Belial, cerand orice isi doreste sa urmeze dupa iarna.Acum poti inchide ritualul astfel:“Iti multumesc Stapane Belial pentru asistarea la acest ritual. Te salut, mergi in pace!

Slava Belial, Stapanul Pamantului” (pamantul ca element)