Sarbatoarea Satanica de Samhain (ritual)autor FvF
(altarul meu la ritualul de Samhain in anul 2007)

Pentru mai multe informatii despre Samhain, cititi articolul Sarbatori Sataniste
In noaptea de 31 Octombrie, practicantul se pregateste de Samhain.
Altarul va fi imbracat in negru cu 4 lumanari negre la fiecare colt si o lumanare neagra inalta in centru, sigiliul unui demon al Mortii, un lucru care a apartinut unei persoane dragi decedate sau poze cu persoanele dragi decedate. De asemenea, daca aveti, puteti folosi cranii sau alte reprezentari ale mortii.

 
(sigiliul lui Eurynomous)

(sigiliul lui Baalberith)


Cand totul este plasat si practicantul este pregatit, sarbatoarea poate incepe cu un scurt ritual catre demonii mortii, Eurynomous, Baalberith si Babeal.

Practicantul intra in templu/camera si aprinde toate lumanarile, apoi cheama demonii. Pentru a invoca Demonii, practicantul trebuie sa ridice lumanarea neagra din centru si sa o indrepte spre sigiliul demonului spunand invocatia.
Daca doreste, poate folosi enn-urile:

Ayar Secore on ca Eurynomous
Avage Secore on ca Baalberith
Alan Secore on ca Babeal

Exemplu de invocatie:

Chem aici zeii MORTII sa ia parte la acest ritual in noaptea de Samhain, sarbatoarea mortii si mortilor. Acest eveniment sacru ii este dedicat Mortii, care ne inconjoara. Sa ne unim in sarbatoare!

Vino, Eurynomous, stapan al Mortii! Vino si alatura-te sarbatorii in numele tau!
Vino, Baalberith, stapan al Mortilor! Vino si alatura-te sarbatorii in numele tau!
Vino, Babeal, stapan al Mormintelor! Vino si alatura-te sarbatorii in numele tau!”

Dupa invocatie, practicantul aduce un lucru ce a apartinut unei persoane decedate si il pune pe altar. Apoi invita spiritul persoanei decedate in camera pentru a se alatura sarbatorii. Pentru a invoca persoana decedata, practicantul trebuie sa ridice lucrul persoanei decedate si sa il indrepte spre poza decedatului sau al sigiliilor, spunand urmatoarea invocatie:

Chem spiritul dragului meu/dragei mele [numele decedatului] care a trecut in umbra Mortii. Fie ca [numele decedatului] sa fie prezent in acest ritual in noaptea de Samhain, sarbatoarea mortii.

In aceasta noapte mortii sunt liberi sa umble pamantul inca o data si sa se uneasca cu cei dragi in aceasta noapte sacra de Samhain.

Vino! Vino [numele decedatului] ! Vino in aceasta noapte ca sa fim din nou impreuna.

Dupa aceasta invocatie, practicantul intra in meditatie asupra lucrurilor decedatului si incepe sa se gandeasca la acesta intr-o maniera placuta. Asta se va intampla cat timp simte nevoia.
Dupa ce a meditat, practicantul ridica lumanarea neagra din centru si o indreapta catre poza decedatului si incepe sa vorbeasca cu acesta intr-o maniera normala dar privata. Exprimandu-te si lasandu-ti sentimentele libere poate fii mai usor intr-o astfel de maniera. Poti de asemenea sa cinstesti si sa lauzi.
Dupa ce practicantul terminat de vorbit cu cei morti, acesta pune deoparte lucrurile langa poza si incepe sa se roage la Demonii mortii pentru sufletele celor decedati. Dupa aceea, se poate incheia ritualul astfel:

Dupa aceste momente frumoase pe care le-am avut impreuna cu cel drag/cea draga, sunt pregatit pentru ospat. Daca spiritul doreste, poate continua alaturi de mine in timpul acestei sarbatori si acestui ospat.

Slava Eurynomous!
Slava BaalBerith!
Slava Babeal!
Slava MORTII!

Practicantul stinge lumanarile si paraseste camera, lasand o fereastra deschisa.
Dupa aceasta, poate incepe ospatul. Practicantul poate dedica mancarea celor morti. Sarbatoarea poate continua toata noaptea.

(altar de Samhain - link)