Sarbatoarea Satanei (ritual)

autor FvF

Despre Ritual :Acest ritual reprezinta adoratia Diavolului in forma traditionala si este o sarbatoare. Ritualul are loc in natura, fie in padure, pe plaja, deal etc. Preferabil la luna plina. Acest ritual se va face noaptea dupa ora 00:00.
Ritualul trebuie sa aiba cel putin 3 participanti : Un Preot, o preoteasa si o persoana care reprezinta congregatia.Imbracamintea este neagra cu exceptia imbracamintei preotesei care va fi rosie (rosie pentru a reprezenta pasiune, foc, dorinta, violenta).Altarul va fi imbracat in negru. Pe altar se vor afla patru lumanari negre, una la fiecare colt si o lumanare inalta de culoare rosie in centru. Pe altar se vor mai afla pumnalul, potirul cu vin, cupa pentru ardere, si clopotul. Pe altar se va afla de asemenea o reprezentare a Satanei (sigiliu, desen etc)Fiecare participant din congregatie isi va aduce un instrument de scris si hartie pe care va scrie la sfarsitul ritualului.Dupa ritual se sarbatoreste si se consuma alcool.Se va arde sandalwood.

Ritualul :Lumanarile si betisoarele se aprind si se toarna vinul in potir. Ritualul poate incepe.Clopotul este sunat de 13 ori pentru a semnala inceputul ritualului.Preotul se aseaza in fata congregatiei impreuna cu Preoteasa care sta in stanga lui.

Preotul ridica mainile asupra congregatiei si spune :Bine ati venit, frati ai intunecatei familii a lui Satan! Va invit sa sarbatoriti impreuna cu mine, in numele Diavolului!Preoteasa striga :Slava Satana !Congregatia striga :


Slava Satana !Preotul se intoarce cu spatele la congregatie, se indreapta spre altar si indreapta pumnalul spre reprezentarea Satanei zicand :Slavite Stapan al Intunericului, auzi cum te cheama copiii tai, dornici de prezenta Ta ! Vino Satana ! Onoreaza-ne in aceasta noapte cu prezenta Ta ! Din intuneric te chemam, peste munti si vai, peste oceane te chemam sa fii alaturi de noi. Vino Satana !Preoteasa striga :Slava Satana!Congregatia repeta strigand :Slava Satana!Preotul se indreapta cu fata la congregatie si spune :Sunteti pregatiti sa il onorati pe nostru Parinte Satan ? Sunteti pregatiti sa primiti Diavolul la voi in suflet ?Congregatia raspunde :Suntem pregatiti pentru Diavol ! Slava Satana !Preotul spune :Atunci repetati dupa mine aceste cuvinte, pentru a-L primi printre noi pe Tatal Nostru Satan.Preotul pronunta :Stapane Satan, in numele tau ne-am strans impreuna in aceasta noapte si rostim aceste cuvinte de pasiune….Congregatia repeta dupa preot :Preotul pronunta :Tu esti motivul pentru care noi ne-am unit fortele, pentru a aduce la pamant spiritul Crestin din sufletele noastreCongregatia repeta dupa preot :Preotul pronunta :Tu Satan, cel care ne-ai invatat secretul unei vieti de luptator, care ne-ai aratat frumusetea lumii si ne-ai daruit iubirea Ta ! Pe Tine te dorim ! Vino Satana !Congregatia repeta dupa preot :Preotul pronunta :Vrem sa traim aceste clipe cu spiritul Tau in noi. Vrem sa ne invadezi corpul cu a Ta prezenta ! Te dorim, Satan !Congregatia repeta dupa preot :Preotul ridica mainile si pronunta :


Gata ! Acesta este momentul in care veti dovedi cat de devotati sunteti Diavolului ! Va invit sa sarbatorim impreuna prezenta Stapanului Nostru Satan…. acum, ascultati pe aceasta femeie, care este sora voastra, fiica Satanei si aliata Intunericului ce stapaneste aceasta noapte.Preoteasa vine in fata congregatiei si spune :Fratii mei, ati asteptat momentul acesta pentru mult timp. Este vremea sa fim uniti inca odata pentru a aduce adoratie si respect unicului nostru Stapan, Satan. Pregatiti-va sa primiti Diavolul in sufletele voastrePreoteasa ridica lumanarea rosie si trecand pe la fiecare membru al congregatiei traseaza in fata fiecaruia cu lumanarea o pentagrama intoarsa, apoi il serveste cu o gura de vin in timp ce pronunta :Fie ca spiritul lui Satan sa iti elibereze sufletul de toata teama si tristetea.Apoi fiecare pronunta, dupa ce a baut din vin :Slava SatanCand Preoteasa a terminat cu congregatia, se duce la preot si repeta acelasi lucru. Apoi preotul o serveste pe Preoteasa.Dupa aceasta, Preotul bate din palme de doua ori si spune catre congregatie :Acum dupa ce sufletele voastre au fost purificate prin spiritul lui Satan, va invit pe fiecare sa va scrieti gandurile si sentimentele pentru Stapanul nostru si sa le puneti in aceasta cupa pentru ardere.Fiecare din congregatie isi va scrie gandurile si sentimentele pentru Satan si le va pune in cupa. Dupa asta Preotul le da foc la toate ridica cupa si striga Slava Satan dupa care primeste aceeasi replica de la congregatie.Dupa aceasta, preotul pronunta :Dupa acest act, eu impreuna cu Preoteasa acestei adunari, va aducem la sfarsitul acestui ritual. Va invitam sa continuati sarbatoarea cat aveti nevoie in aceasta noapte. AVE SATANAS !Congregatia “Slava Satana !Preoteasa :Ave Satanas !Congregatia :Slava Satana !Dupa aceasta, ritualul este complet iar lumanarile se pot stinge si sarbatoarea poate continua.