Despre donaţii şi viitorul acestui website (31.08.2014)Daca sunteti cu adevarat interesati si pasionati de Ocultism, faceti un mic efort si cititi acest mesaj.

Ma adresez intregii comunitati oculte din Romania si sustinatorilor proiectului Ocult-Ro pentru implicarea lor directa in dezvoltarea acestui website.


De la inceputul site-ului in anul 2010 am stabilit ca tot materialul sa fie oferit gratuit si asa a fost si tot asa va fi. Insa timpul nu-mi mai permite sa ma ocup la fel de mult ca pana acum, de unul singur, si nici experienta mea nu imi permite sa pot ridica site-ul la un nivel international de unul singur.

Am nevoie de ajutor, iar persoanele care au fost dispuse pana acum sa ma ajute pro bono au de asemenea un timp limitat. Nimeni nu-si mai permite sa munceasca gratuit, iar pentru a putea continua munca avem nevoie de un ajutor.

Efortul pe care l-am depus in toti acesti ani l-am facut din pura pasiune si de buna voie. Toti banii investiti in acest website au iesit din buzunarul meu si al lui Asterion si am facut-o de asemenea din pura pasiune si de buna voie.

Am scris si tradus articole, am creat, administrat si promovat website-ul, am creat si administrat forumul, grupul de facebook si pagina, etc. Totul a fost facut in mare parte de mine, cu banii mei, cu timpul si efortul meu. Nu am castigat niciun ban din asta. Nu a fost usor, dar am facut ceea ce vroiam sa fac, promovam ceea ce iubesc cel mai mult in aceasta viata: Ocultismul.

Dupa cum vedeti, am fost foarte dedicat acestui proiect, insa timpul meu este limitat, la fel si energia, banii si cunostintele mele, in special pentru ce doresc sa fac in continuare cu acest proiect numit Ocult-Ro.

Site-ul are nevoie de multa schimbare. Incepand cu partea tehnica si de design, pana la articolele de calitate si traducerile articolelor externe, este nevoie de profesionisti. Acesti profesionisti nu isi ofera serviciile gratuit si trebuie sa-i platim.

Vreau sa aduc acest proiect la un nivel mai inalt, profesionist. Vreau sa fie sursa principala de informatie in domeniul Ocultismului in tara noastra. Vreau sa aiba cea mai buna si autentica informatie disponibila.

Dar asta inseamna mult... inseamna ca daca doresc si doriti articole noi, de calitate, este nevoie sa platim niste autori importanti. Inseamna ca daca ne dorim un design profesional care sa denote seriozitate, avem nevoie de un web designer. Inseamna ca daca dorim traduceri, conferinte noi, etc, avem nevoie de donatii.

Vreau sa ofer articole scrise de cele mai importante personalitati din Ocultism, cele mai bune materiale si recomandari de linkuri, carti si websiteuri, conferinte video tinute de elita ocultismului (scriitori, adepti, preoti, magi, cercetatori, academicieni, etc), forum profesionist, concursuri cu premii, cursuri de studiu, etc.

Acest lucru ESTE POSIBIL! Dar nu pot face asta singur. Este practic imposibil. Dupa cum spuneam, timpul, energia, banii si chiar cunostintele mele sunt limitate. Aici interveniti voi. Am nevoie de implicarea voastra directa. Fiti parte din ceva frumos!

Este sansa de a ne uni si a face ceva impreuna ca si o familie. O familie unita nu prin sange, ci prin pasiunea si respectul nostru pentru Ocultism.

Vreau ca acest site sa denote seriozitate si profesionalism, vreau sa impresioneze nu doar comunitatea oculta ci si persoanele care nu au legatura cu noi, persoanele care au o idee gresita despre noi. Vreau sa schimbam ideea oamenilor despre ocultism. Vreau sa schimbam ideea ca suntem doar copii care se joaca de-a magia. Este vorba de delicatete, rafinament, calitate. Daca spuneti ca luati ocultismul in serios, atunci implicati-va!

Exista prea multe website-uri care denota lipsa de profesionalism, care arata ca si cum ar fii dedicate persoanelor sub 18 ani. Daca acest subiect este serios, atunci trebuie tratat cu seriozitate cand il prezentam lumii.

Daca iti pasa de Satan/Dumnezeu/Eris/Pan/Afrodita/etc, atunci hai sa-i promovam intr-o maniera profesionista! Daca iti pasa de imaginea ta de ocultist, atunci hai sa promovam aceasta imagine intr-o maniera profesionsita!

Promovarea unui subiect frumos si vast precum Ocultismul inseamna mai mult decat trantirea unui website pe blogspot sau wordpress. Milioane de oameni fac asta in fiecare zi. Insa daca dorim sa fim luati in serios si sa avem o imagine buna, trebuie sa actionam serios si SA FACEM CEVA! O fac si o faceti pentru voi, pentru noi toti. Eu nu fac asta pentru a deveni cunoscut sau pentru a castiga bani. Nu am facut niciodata bani din munca mea legata de ocultism si nu voi face niciodata. Cunoasterea trebuie sa fie gratuita. Oricine are dreptul de a invata. Si este placerea mea sa ajut cu promovarea unui subiect atat de frumos. O fac din pasiune, nu din interese financiare.

Daca Ocultismul este important pentru voi, atunci trebuie sa va implicati. Poate nu veti avea astazi 8 lei sa va cumparati o bere sau un suc pentru ca ati ales sa donati pentru ceva care practic va influenteaza viata. Este ceva de genul: ofera pentru a primi. Oferi 8 lei, primesti informatie de cea mai buna calitate.

Pentru ce este nevoie de donatii:

  1. Design profesional – Usor de navigat, cu o imagine placuta
  2. Articole – Scrise de initiati, de experti, de academicieni
  3. Traducatori – Pentru a aduce articole externe, de la autori straini
  4. Conferentiari – Conferinte video online ca in trecut, insa cu personalitati importante

Dupa cum vedeti, nu am pomenit nimic de plata domeniului, deoarece va fi platita de mine ca pana acum.


Niciun ban nu va intra in buzunarul meu ci va merge direct in constructia si dezvoltarea acestui website.

Chiar daca cerem acum ajutor financiar, materialul prezent ramane gratuit si la fel va fii si cel viitor. Insa daca nu primesc ajutor, sansele de a mai lucra singur la acest proiect scad, oricat de mult mi-as dori sa continui.

Nu sunteti obligati sa donati si nici nu conteaza cat donati. O faceti daca vreti si cum vreti. Insa viitorul proiectului Ocult-Ro nu mai depinde exclusiv de mine ci si de voi. Numele donatorilor vor aparea pe website la sectiunea “Echipa”.

Va multumesc pentru intelegere si pentru suport.


FvF
Ocult-Ro